De bouwvergunning

Eind augustus kregen we goed nieuws van Frederick: onze bouwvergunning was al in orde van 13 augustus, en men was in Bredene bezig alle paperassen in orde te brengen. Ja...administratie...kan soms wel wat tijd in beslag nemen.
Frederick beloofde te kijken om alles in de planning in te passen, en ze hoopten eind september te kunnen starten. Later werd dit al vervroegd tot halverwege september.
Vorige week woensdag vonden we post van de gemeente Bredene in onze bus: de bouwvergunning lag klaar en we konden die afhalen. Maar...eerst wel zoveel euro's storten (o.a. waarborg voor de voetpaden) en zeker het bewijs van betaling meebrengen.
Ja...een week voor onze bouwwerken starten, legt de gemeente voetpaden aan...de logica is soms wel een beetje ver te zoeken.
Wij naar Bredene, waar we papieren meekregen waarop de startdatum van de werken vermeld moest staan. Even bellen naar Frederick om de exacte startdatum te kennen. "Schrijf maar vrijdag" zei hij. "Ja maar, volgende week vrijdag dan?" "Nee, deze week al".
Amai als dat geen goed nieuws is, verwachten dat ze eind september zullen starten, maar september is nog maar één week ver, en de werken zullen al starten.
Uiteraard waren wij beiden heel content...
Nog hooguit 8 maanden....

No comments: