De handtekeningen

Na het eerste deel van de rondrit hielden we halt in Zedelgem, waar we op het kantoor van Gino Feys nog wat verder praatten.
Volgens verkoper Filip bleef onze optie geldig, en konden we rustig de tijd nemen die we nodig hadden, maar dat was voor ons overbodig. We waren enthousiast over de geziene woningen, en tekenden een aankoopovereenkomst.
Daarna werd een afspraak gemaakt voor de definitieve ondertekening van alle contracten, met betaling van de voorschotten.
Na een verfrissend drankje stapten we opnieuw de wagen in om richting carpoolparking Loppem terug te keren. Maar dit niet zonder een aantal omwegen..."laat ons hier nog eens inrijden", zei Filip, en toen we die straat uitkwamen, "ah, daar hebben we ook nog woningen staan", en zo ging het nog wel even door. Straat in, straat uit, overal stonden woningen in de voor ons ondertussen gekende stijl. Terug op de carpoolparking zijn we, met allemaal prachtige bouwwerken in ons achterhoofd, helemaal overtuigd van onze aankoop!

2 comments:

Koalf said...

Wij hebben net hetzelfde meegemaakt. De referenties van Gino Feys waren zeer goed. Gino Feys is het eerste bouwbedrijf die hun werkmethodes niet onder stoelen of banken steekt. Een aanrader voor andere kandidaat kopers. Wij waren 100% overtuigd en hebben getekend voor lot 31.

grtz

Dora said...

Bedankt voor de reactie, en tot binnenkort dan...toekomstige mede-wijkbewoners :-)