De afspraak

"Een kijkwoning hebben we niet meneer," zei Filip Huys (de verkoper van Gino Feys)," wij hebben geen typewoningen, alles is maatwerk bij ons. We zetten nooit twee keer het zelfde huis. Een kijkwoning kan niet spreken. Wij nemen de mensen mee voor een rondrit op onze werven. Bij ons mag je alles zien."
Een week eerder hadden we de reclame in de krant zien staan en een afspraak gemaakt met de firma. De volgende dagen hadden we informatie ingewonnen via het internet, de ligging wat bekeken, naar de gemeente gebeld om te weten wat er met die grasstrook achter het perceel zou gebeuren... We (vooral ik) waren niet meer gewonnen voor dit project. Toch bellen we Filip niet af want we zijn overtuigd van zijn product.
"We gebruiken enkel grote merken en kwaliteitsmateriaal. Geen betonnen gewelven, geen plastieken dakoversteken, twee soorten stenen, geen plastieken dakgoten, geen bakstenen van 7 frank de steen, een binnenafwerking van meer dan 2 miljoen, ... We leveren enkel maatwerk. Maatwerk. Maatwerk. " Mijn vooroordelen worden met de minuut kleiner en ik kreeg weer zin in dit avontuur.
"Kunnen we eens afspreken voor een rondrit? Aan de carpoolparking van Loppem, die aan de rechterkant".

No comments: