Het krantenartikel

Nog boos over het avontuur met Danneels die ons in de kijkwoning in Lendelede deed watertanden en dan doodleuk de volgende dag liet weten dat het huis in de Mustaardstraat in Oostende verkocht was, bladerde Lief door de Tips-editie Middenkust. Hier een advertentie, daar een advertentie. Uitscheuren.
We zijn nog wat sceptisch wanneer we het artikel van Gino Feys van dichterbij bekijken. 28 woningen en enkele garages in Bredene te koop. Er staat geen webstek bij, maar elk zichzelf respecterend bedrijf heeft er tegenwoordig wel één. www.ginofeys.be ingetypt. Warempel, het werkte.
Verkavelingsplan bekeken en de loten opgeschreven die ons aanstaan. Zuidgericht en minimum 300 m². Er vallen een hele reeks loten af en lot 2 lijkt voor ons het beste. Dan naar de lijst met de beschikbaarheid. "Lot 2: beschikbaar". Hmz, leuk. Best toch even bellen dat we geen tweede keer in de zak worden gezet. "Ja, dat stuk is nog open. Spreken we eens af?".
Diezelfde avond ergens midden april ook eens bij Lief thuis voorgesteld. Leuk, wat is die website? "Lot 2: optie". Paniek alom. Toch geen tweede keer? Nog eens bellen. "Ik heb dat er voor u opgezet." Leuk, enkel informeren, en al meteen een optie krijgen. "Tot woensdag!"

No comments: